Home > Recepten > Chocolade cupcake met hazelnoten

voor 12 personen Ingrediënten

  • 1 zak Blue Band kant & klaar cupcakemix chocola (+/- 500 gram)
  • 150 gram hazelnoten
  • Extra nodig: cupcakevormpjes

Bereidingswijze (voor 12 porties)

voor chocolade cupcake met hazelnoten

  1. Vul de vormpjes met de cupcakemix volgens de bereidingswijze van de Blue Band Kant & Klaar Cupcakemix met Chocolade verpakking.
  2. Voeg tijdens het vullen van de vormpjes de hazelnoten toe aan de cupcakemix.
  3. Haal de cupcakes uit de oven en laat ze goed afkoelen.

Smakelijk!

Nutritionele Informatie (per 100 gram)

voor chocolade cupcake met hazelnoten

  • Energie (kcal)255 kcal
  • Energie (kJ)1057 kJ
  • Proteïnes1,7 g
  • Koolhydraten met vezels1,8 g
  • Koolhydraten zonder vezels0,7 g
  • Suikers0,6 g
  • Vezels1 g
  • Vetten:8,6 g
  • - Verzadigde vetten0,6 g
  • - Onverzadigde vetten, waarvan:7,6 g
  • - Enkelvoudig onverzadigde vetten6,7 g
  • -- Meervoudig onverzadigde vetten0,9 g
  • Transvetten0 g
  • Cholesterol0 mg
  • Sodium0 mg
  • Zout0 g
  • Vitamine A (mg)0 IU
  • Vitamine C (mg)0,7 mg
  • Calcium25 mg
  • Ijzer0,37 mg
  • Kalium75 mg