Home > Recepten > Blondies met frambozen

voor 0 personen Ingrediënten

  • 150 g witte chocola
  • 150 ml Blue Band Vloeibaar
  • 3 eieren
  • 150 g witte basterdsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 200 g bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 100 g verse frambozen
  • mixer met gardes, rechthoekige bakvorm

Bereidingswijze (voor 0 porties)

voor blondies met frambozen

  1. Verwarm de oven voor op 150 °C.
  2. Hak de chocolade in stukjes en smelt de chocolade, al roerende, op een laag vuur, in een pan met dikke bodem. Neem de pan van het vuur, voeg de Blue Band Vloeibaar al roerende toe en laat het mengsel afkoelen.
  3. Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker in een ruime kom met de mixer lichtgeel en romig. Schenk er geleidelijk het chocolademengsel bij.
  4. Zeef de bloem met het bakpoeder boven de kom en spatel het door het eimengsel. Schep voorzichtig de frambozen erdoor en schenk het beslag in de bakvorm.
  5. Bak het gebak in de voorverwarmde oven in ca. 35 minuten goudgeel en gaar.
  6. Neem de vorm uit de oven en laat het gebak helemaal afkoelen. Snijd het gebak in stukken.

Smakelijk!

Nutritionele Informatie (per 100 gram)

voor blondies met frambozen

  • Energie (kcal)3509 kcal
  • Energie (kJ)14667 kJ
  • Proteïnes52,1 g
  • Koolhydraten met vezels404,9 g
  • Koolhydraten zonder vezels380,5 g
  • Suikers254,6 g
  • Vezels24,4 g
  • Vetten:192,5 g
  • - Verzadigde vetten47,8 g
  • - Onverzadigde vetten, waarvan:137,8 g
  • - Enkelvoudig onverzadigde vetten22,3 g
  • -- Meervoudig onverzadigde vetten4,5 g
  • Transvetten1,1 g
  • Cholesterol683 mg
  • Sodium2050 mg
  • Zout5,14 g
  • Vitamine A (mg)1200 IU
  • Vitamine C (mg)32,2 mg
  • Calcium1229 mg
  • Ijzer14,26 mg
  • Kalium1573 mg